Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ненчо Балабанов изневери на Йоанна Драгнева

отпечатай новината

22.10.2015 15:45 | Видян 2340 пъти

Ненчо Балабанов изневери на Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов има нова любовница. Най-добрият имитатор на Бойко Борисов кръшка на певицата Йоанна Драгнева, с която ходи сериозно, и заби щерката на тв водещия Митко Цонев – Деси, която е разведена и има дете от Янчо Таков-младши.

Двамата многократно са засичани да се натискат из столичните заведения, без да им пука от любопитните погледи на хората около тях, разказаха очевидци пред „Всеки ден“.

Изневярата също стигнала до ушите на нежната Йоанна. „С какво тя е по-добра от мен?“, попитала ребром блондинката шавливото си гадже, а той веднага си признал. Самият Балабанов сам е казвал, че е влюбчив по природа и две хубави очи са достатъчни, за да го накарат да полудее от страст. Очевидно тази негова склонност се е изострила, след като славата го връхлетя внезапно и неочаквано.

След като се прочу с имитациите на Бойко Борисов, той се разведе с жена си – учителка по музика, и се хвана с Йоанна, която впоследствие обяви официално за своя половинка. Когато се изяви в шоуто „Като две капки вода“ и стана победител, Ненчо бе на върха на славата си, а от женската аудитория заваляха покани.

Говори се, че отначало Балабанов се опитвал да тъче и на двата стана. Скоро обаче станало ясно, че тази няма да я бъде. Понеже не искала да дели новото си завоевание с друга, Деси направила всичко възможно, за да афишира връзката си. Когато Ненчо си признал пред Йоанна, тя била съсипана, но непреклонна. Казала му да избира и го изгонила от вкъщи.

Имитаторът обаче бил гузен за разбитото сърце на блондинката. Затова предложил да й помогне с кариерата. Той й уредил роля в театъра – двамата заедно ще участват в поп операта „Рибарят и неговата душа“ по Оскар Уайлд.

Колеги на фалшивия Бойко обаче подозират, че Ненчо ще си поиграе малко с Деси и ще поиска да се върне при Йоанна. Цонева е известна с афинитета към купоните, а колкото и мъжете да харесват това за малко, в крайна сметка бързо се уморяват и се връщат при половинките си, смятат приятелите на Балабанов.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !