Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Галин: Дует с Фики ще е голям бум

отпечатай новината

26.10.2015 11:53 | Видян 2074 пъти

Галин: Дует с Фики ще е голям бум

Галин, чийто нов клип към песента "Парата, ако хвана" само за 10 дни събра около два милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне, разказва за успеха си пред "Събуди се".

"Музиката е най-важното нещо за мен. Голяма част от песните ми са мои. Първо започнах да свиря на акордеон, после на пияно, завърших барабани. Свирил съм и на китара” - казва певецът в интервю.

"Не се чувствам звезда, по-скоро в момента съм популярен. Може би, защото направих интересни песни. Вярвам в себе си, вярвам, че мога да бъда още по-добър от това, което съм в момента и мога да направя още повече” - споделя той.

Изпълнителят отрече да има война между него и Фики Стораро и подчерта, че никога не са имали конфликт.

"Съвсем сериозно, от моя страна няма такава война. Никога не съм обидил Фики. Никога той не е вдигнал телефона или не ме е видял лице в лице и да ме обиди, да ме нагруби по някакъв начин. Не мога да разбера откъде идва това, може би се мъчат по някакъв начин да ни противопоставят" - казва Галин.

По повод на твърдения, че наградата "Певец на годината", която Фики получи от Планета ТВ, е станала ябълката на раздора, изпълнителят на "Един на брой" заявява:

"Аз не искам наградата за "Певец на годината"! Аз искам да си имам участия, да имам хора, които да ми симпатизират, да идват по моите участия, да ми слушат песните - това е, което искам. Според мен, той си имаше заслуги. Който и от нас двамата да беше спечелил, щеше да е заслужено. Аз това го казвам, от другата страна може да смятат, че те са най-достойни".

Галин не вижда проблем дори да направят дует: "Разбира се! Със сигурност един дует между нас би бил много голям бум. От моя страна няма никакъв проблем, с едно подходящо парче...

Ние сме толкова различни двамата като изпълнители. Дори смятам, че би било интересно. Той е едно младо момче и не мисля, че таи нещо лошо в душата си".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !