Хари и Меган пред раздяла?

Принц Хари е направил осем публични изяви без...

Меси и Суарес донесоха титла на Интер...

Интер поведе в 45-ата минута именно с попадение на Меси....

Тоца търси сурогатна майка

отпечатай новината

26.10.2015 12:06 | Видян 1840 пъти

Тоца търси сурогатна майка

Носителката на титлата "Мис България 2009" Антония Петрова-Бередин търси сурогатна майка, която да износи детето им с руския милионер Александър Бередин, пише "Телеграф". Антония е толкова обсебена от външния си вид , че дори е готова да се откаже от призванието на всяка жена да роди свой наследник, разкриват нейни приятели.По думите на своя приятелка Тоца няма никакво намерение да преминава през неудобствата на бремеността и раждането,тъй като много се страхува,че това щастливо събитие ще нанесе непоправими поражения върху тялото и. Съпругът и Александър Бередин пък все по-често подхващал темата з а бебе, тъй като искал да стане баща. Именно така стигнали до компромис сурогатна майка да износи тяхното дете.

Двойката в момента е в търсене на достойна, здрава и интелигентна дама, която да стане сурогатна майка.Сумата, която ще платят не била от значение, тъй като Бередин е свикнал да плаща солени цифри, само за да угоди на капризите на жена си.

Колосална сума руснакът пръсна и за да спечели Антония конкурса "Мисис Русия". Тоца била лудо влюбена в идеята да получи постоянни телевизионни изяви.Канят я за постоянен коментатор във "ВИП брадър", но само това не и стига. Миската сякаш е вманиачена и на тема златни коронки от конкурси за красота.

Тя овърша почти целия свят само и само да събере колкото се може повече от безсмислените експонати. Със сигурност едно от най-запомнящите и се участията беше това на конкурса "Мисис Свят" в Китай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !