И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Елена Петрова заби гологлавец

отпечатай новината

29.10.2015 10:08 | Видян 2011 пъти

Елена Петрова заби гологлавец

Остана без апартамент, но си намери нов мъж-това е животът на Елена Петрова напоследък. Къдрокосата актриса се движи в компанията на новото си "мило", но пази личния си живот от обективите на папараците. "България днес" обаче я излови заедно с новата любов в живота и.Той е доста по-различен от последните двама на Елена. Сега актрисата се е спряла на среден вариант-добре сложен мъж към 40-те с гола глава, но не и безпаричен като повечето хора на изкуството. Любовникът на Елена кара чисто нов модел черен "Мерцедес", но не мяза на малоумна мутра. Даже напротив-кавалер е.

Двамата паркираха колите си край храм-паметника "Александър Невски", и, изглежда Петрова не успя да се справи със системата за паркиране в зона. Интимният и партньор с готовност отиде да се разправя с един от общинските служители. След като се успокои ,че колата и няма да бъде вдигната, екранната съпруга на Ламбо от "Стъклен дом" влезе в "Мерцедеса" на новия си. Двамата се отправиха към тузарски ресторант, където се усамотиха.

Познати на Елена обаче твърдят,че след като съдия изпълнител тръгна да продава общ имот на Аристотелис и актрисата тя непрекъснато търка талончета, пуска фишове и сънува числа. Мечтае да удари джакпота или да спечели нов апартамент, в който да се скрие от света и да ближе рани.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !