Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Мария Илиева се пренесе при младока Наско Колев

отпечатай новината

29.10.2015 16:18 | Видян 3338 пъти

Мария Илиева се пренесе при младока Наско Колев

Поп звездата Мария Илиева е преминала на следващ етап от мисията си „Забременяване” и се е пренесла при двойно по-младия Наско Колев.
 
Мария вече е на 38, а 18-годишният варненец, който нашумя с участието си в миналогодишния „Х Фактор”, най-вероятно въобще не подозира за пъкления план на Илиева, журирала го в музикалното риалити. Ако се позамисли малко обаче, лесно ще разкрие намеренията й, защото певицата наскоро говореше на така желаното майчинство в телевизионно интервю.
 
„Това, което искам да ми се случи в личен план, е да даря живот. Никога не съм поставяла кариерата пред любовта, просто всичко се случва с времето. Сега вече се чувствам готова за деца”, призна си с умиление Илиева.
 
Мария така всячески се е впила в набелязания за донор младок, че дори се е пренесла във Варна от няколко седмици. Преди това посещенията й били единствено за участията й в морската столица и околностите, пише Уикенд.
 
След тях наемала хотелска стая, в която разпускала с потентния младеж и на сутринта тръгвала обратно за София. Сега обаче е обратното. Мария започнала да ходи на гости на Наско, който само преди няколко месеца завърши училище, без повод и без предупреждение.
 
Колев денонощно бил в очакване от кой ъгъл ще го изненада Кака и започнал да се изнервя от обсебващата любов на известната си приятелка.
 
Все по-често варненци засичали несломимата сексуална стръвница Мария в компанията на Наско из заведенията, а на хубавото време двамата се разхождали в Морската градина, хванати за ръце.
 
Из музикалните среди с ирония коментират, че Мария Илиева е открила донор, престоите във Варна са част от мисия „Бебе”. 18-годишният Атанас обаче едва ли е готов да бъде баща, още повече, че приятелката му е на възрастта на собствената му майка.
 
Затова попизпълнителката прилагала различни женски хитрости, за да забременее от доскорошния ученик. „Кака е костелив орех и навие ли си нещо на пръста, не мирясва, докато не го получи. Хареса си се Насето в „Х Фактор”, прави, струва, и най-накрая го прелъсти. Наско е още малък, животът е пред него, едва ли има сериозни намерения към Мария, че да се остави да правят секс без предпазни средства. Но, ако наистина си го е заплюла за донор, като нищо ще надупчи презервативите”, обсъждат в обкръжението на Илиева.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !