Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Азис: Никой не може да замени Николета!

отпечатай новината

04.11.2015 12:48 | Видян 3626 пъти

Азис: Никой не може да замени Николета!

Фолк кралят Азис най-накрая разкри причината за провалените си отношения с Николета Лозанова, с която бяха неразделни.

Ето и каква е тя: „С Николета много се забавлявахме. Смеехме се на всичко. Но моето чувство за хумор нямаше граница. Една вечер бях в нощен клуб, където пееше Алисия. Хрумна ми щурата идея фотографът на заведението да ме снима с нея и да пратя снимката на Николета. Нямаше време и нужда да го правя лично, защото на сутринта с Алисия бяхме първа страница на вестник. Тази целувка с Алисия ме раздели с Николета“, признава изпълнителят в интервю пред Кристина Патрашкова за „Папараци“ по BTV, цитира „Галерия“. Азис добавя, че доста е бил привързан към Лозанова, дотолкова, че е била като част от тялото му. Към днешна дата обаче, не желае да има красиви жени в живота си, тъй като според него – носели нещастие. „Но никой не може да заеме мястото на Николета“, уточнява певецът.

Василка изтъкна, че възпява в музикалните си проекти чуждата болка и истории, а не личните си. По тази линия е създадена и песента „Хей, момиче“, която той отново призна, че е свързана с Лозанова. Двамата са написали текста към нея, който е изчезнал. Звъннал е на ТВ водещата, за да й съобщи, че го няма и че се налага да си го припомнят, но това не се е случило. Това наложило създаването на нов текст, за който Азис се е погрижил сам.

А на запитването - защо не засне Ни Ло в клипа, а Алисия, фолк певецът отговори: „Защото тя отказваше да говори с мен...“.

Повече подробности около признанията на Азис очаквайте тази неделя в „Папараци“ по BTV, където той и новата му дуетна половинка Ирина Флорин ще бъдат специални гости.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !