Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дъщерята на Ерна пред анорексия

отпечатай новината

06.11.2015 11:51 | Видян 2858 пъти

Дъщерята на Ерна пред анорексия

Ернестина Шинова се поболя от мъка и притеснение по дъщеря си. 20-годишната Йоанна е станала кожа и кости заради тежки диети и е на крачка от анорексията.

Момичето кара само на цигари и кафета, като свали 10 килограма от теглото си за нула време. За разлика от майка си, Йоанна няма нейната физика и лесно пълнее, което й създало огромни комплекси.

Ерна, от своя страна, е силно притеснена за здравето на дъщеря си. Неслучайно актрисата показва такава силна привързаност към Светлана Василева в Къщата, която много й напомня на Йоанна.

20-годишната красавица била обсебена от Анджелина Джоли и искала да бъде нейно пълно копие, пише Всеки ден. Това се превърнало във фикс идея за момичето, когато се преместило от София във Варна, за да следва медицина.

„Йоанна цял живот е мечтала да е фина и елегантна като майка си, но за нейно съжаление се е метнала на баща си Андрей Слабаков. По природа е по-едричка и има склонност да пълнее“, разказват познати на семейството.

Докато живеели заедно, майка й и баща й все я успокоявали, че е висока и килограмите й стоят добре. Откакто се отделила обаче, Йоанна се впуснала в безкраен кръг от диети, а празния си стомах залъгвала с цигари. В началото родителите й се радвали, че е свалила някой и друг килограм, надявайки се, че така ще се отърве от комплексите си за малоценност.

Но като видели, че въпреки идеалната си фигура продължава да гладува, започнали сериозно да се притесняват. И докато Андрей все пак приемал нещата философски, смятайки, че всичко ще отмине с времето, Ерна не можела място да си намери от притеснение.

„Защо я пуснахме толкова далече? Трябваше да си остане в София, за да я контролираме!“, ядосвала се актрисата. По телефона тя все разпитвала дъщеря си дали е яла, с което я вбесявала. Йоанна пък била голям инат и колкото повече я карали да яде, толкова повече гладувала напук на майка си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !