Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Майката на Роналдо не искала да го ражда

отпечатай новината

06.11.2015 13:11 | Видян 1739 пъти

Майката на Роналдо не искала да го ражда

Нов документален филм за Кристиано Роналдо разкрива факта, че е било съвсем вероятно най-популярният футболист на планетата изобщо да не се появи на този свят. За което португалецът днес не спира да се шегува с майка си.

Малко преди лентата The world at his feet да се завърти по екраните, на бял свят излизат все повече любопитни и дори скандални подробности за личния живот на Кристиано Роналдо. Особено пикантно е признанието на майка му Мария, която разкрива, че изобщо не е искала да ражда сина си, който сега е на 30 години.

"Той е едно дете, което аз исках да махна. Исках да направя аборт", казва Мария в началото на филма, посветен на мегазвездата на "Реал" (Мадрид). Сега обаче отношенията между двамата са толкова силни, че те не се притесняват да съобщят този факт на света, че дори и да шегуват по този повод. "Ако го беше направила, на кого ли щеше да му пука", казва сега Кристиано.

Футболът без Кристиано Роналдо? Феновете по цял свят могат да бъдат щастливи, че преди 30 години Мария Долорес дос Сантос Авейро не се е поддала на импулса да направи аборт. Всички, с изключение на Лионел Меси, вероятно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !