Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Слави изгуби „България търси талант“

отпечатай новината

09.11.2015 10:37 | Видян 2369 пъти

 Слави изгуби „България търси талант“

Би Ти Ви отряза фирмата на Слави Трифонов като изпълнителен продуцент на „България търси талант". Шоуто вече ще бъде изцяло вътрешна продукция, съобщиха оттам пред „Всеки ден". Космическите хонорари, които Дългия раздаде предишния сезон на жури, водещи, а и на себе си, не се харесали на ръководството на медията. Шефовете не били доволни и от творческите идеи при изпълнението на проекта. Затова решили, че занапред телевизията ще прави шоуто сама.

Слави Трифонов от години точи зъби за „България търси талант", но все не му се отваряше парашутът. Първите два сезона на шоуто взе Магърдич Халваджиян, а третия Би Ти Ви реши да прави сама. За четвъртия сезон обаче Дългия успя да се уреди с апетитната хапка. Вместо обаче да предложи нещо ново на публиката, той набута в журито приятеля си Иво Сиромахов, за когото се шегуват, че скоро ще започне да тече „и от чешмата", и скандалната Илиана Беновска, която се наложи да извади от формата в движение заради непремерени изказвания в ефир. На всичкото отгоре я замени с Деси Добрева, от която едва ли се интересува някой извън екипа му. Единственото свежо хрумване в журито беше Дарина Павлова.

Е, да, обаче една птичка пролет не прави, да не говорим, че вдовицата на Илия Павлов е доста спорна фигура. Говори се, че още тогава големият шеф на Би Ти Ви - Павел Станчев, се зарекъл, че това е първият и последен сезон на Слави с „България търси талант". Телевизията предпочита да развива собствена концепция за шоуто с лица, които от години са свързани с медията и които се считат за безспорни таланти. Логиката била, че ако ще оценяваш другите, трябва първо ти самият да си оценен.

Според слуховете в новото издание, което стартира през пролетта, в журито се връща Асен Блатечки, когото Би Ти Ви покани за третия сезон, но Слави отряза за четвъртия. За втори член на журито се спряга продуцентът Денис Ризов. Водеща ще бъде Мария Силвестър, но дали и Сашо Кадиев ще се присъедини към нея, както беше предишния сезон, все още не е ясно. Говори се, че синът на Катето Евро искал тлъст хонорар, какъвто ръководството на телевизията не било склонно да плати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !