Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Вяра Анкова стана блондинка

отпечатай новината

10.11.2015 10:38 | Видян 2225 пъти

 Вяра Анкова стана блондинка

Тв шефката Вяра Анкова окончателно мина в отбора на класическите блондинки, след като чукна 50 през февруари, споделя Всеки ден. От няколко седмици ВИП дамата, която коли и беси в националния ефир, тръска съвсем светли къдрици и благодарение на новата визия е свалила поне 10-ина години от плещите си.

Бившата водеща на „По света у и нас" признала пред най-приближените си, че макар да предпочита по-тъмния цвят на косата, избрала безобидния, но ефектен трик за подмладяване, вместо да опъва кожа при пластични хирурзи. „Мразя ботоксите и лифтингите", отвращавала се открито от агресивните процедури Анкова.

Съпругът й Томас Лафчис пък бил предоволен от промяната, тъй като обожавал блондинките открай време. С годините той постоянно навивал Вяра да се изруси и да предпочете Барби кичурите пред по-тъмната коса и едва сега мераците му били удовлетворени. На младини, преди да срещне любимата си, синеокият грък предпочитал все русокоси гаджета и обожателки. С новата коса Вяра отново придоби момичешки вид и дори по улиците в Америка, където завърши образованието си 29-годишната й дъщеря Яна от първия брак, ги смятали за сестри и не можели да повярват, че Анкова има толкова голямо момиче.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !