В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Преслава и Гъмов като женени

отпечатай новината

12.11.2015 12:37 | Видян 1789 пъти

Преслава и Гъмов като женени

Преслава и Станимир Гъмов вече се държат като семейство. Фолк певицата толкова се вживя в ролята си на съпруга на актьора, че започна да му глади ризите, видя репортер на „Всеки ден".

Както вече писахме, след излизането си от „ВИП Брадър" двамата влюбени планират да заживеят заедно. Оправната добричлийка започна да се грижи за бъдещия си мъж. Изпълнителката на „Аматьорка" стриктно следи дали половинката й е с изпрани и изгладени дрехи, дали е ял и дали всичко му е наред.
Доста жени в социалната мрежа бяха потресени, като видяха как голямата звезда на „Пайнер" слугува на новия си възлюбен. „Аз съм омъжена от 5 години и още не съм изгладила и една риза на мъжа си, а тя веднага започна да му робува", коментираха зрителки на „ВИП Брадър".

Според съквартирантите чувствата между двамата влюбени са взаимни, но Преслава малко повече се страхува от влечението си към преминалия 40-те куклен актьор. От старта на риалитито до сега Гъмов и Петя не спират да флиртуват под покрива на „ВИП Брадър". В началото закачките им бяха невинни и двамата напомняха тийнейджъри, които изразяват любовта си, като нежно се държат за ръчичка. Сега обаче приличат на истинско семейство, което от години живее заедно. С всеки изминал ден двойката стават все по-близки. От екипа на шоуто издават, че по цял ден двамата са неразделни и постоянно се гушкат, а влюбената и заслепена от чувствата си Преслава е готова дори да издържа бедния си като църковна мишка мъж.

След мюзикъла „Гъмео и Пресиета" двамата спряха да отричат чувствата си и започнаха без притеснение да правят планове за бъдещето и общия си съвместен живот. Между другото, напоследък Преслава не изглежда добре. В епизод на шоуто тя шокира феновете си със сбръчкано лице. Въпреки обилния грим и няколкото пласта фон дьо тен дълбоките резки по лицето на добричлийката личаха от километри. „Изглежда много изморена и има страшни торбички под очите, а е само на 31 години!", коментират изненадани от външния вид на брюнетката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !