Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Адел отказа дует на Бионсе

отпечатай новината

12.11.2015 11:58 | Видян 1426 пъти

Адел отказа дует на Бионсе

Бионсе ухажва Адел за дует от миналата година, но изпълнителката на хита „Hello” категорично отказва сътрудничество с поп дивата.

Американката жъне огромни успехи с последната си песен, а на 15 ноември ще представи и новия си албум „25”. Много нейни колеги от музикалната индустрия като Сам Смит и Кейти Пери похвалиха работата й и я поздравиха за успеха. Но Бионсе не може да се задоволи само с похвала – тя иска дует с новата звезда на музикалната сцена Адел.

Според слуховете още от миналата година Бионсе предлагала какви ли не възможности на колежката си, за да се съгласи на обща песен. Тази година убеждаването продължило, но Адел отново отказала. Песента, която Бионсе иска да изпее в дует с Адел, ще се появи в новия й албум в края на годината.

Според близки до двете певици причината за решението на Адел не е вражда между тях, а страхът на британката, че славата ще й навреди. Адел няколко пъти в интервюта е споменавала за това свое опасение. „Знаете от какво се плаша – от славата, от нея искам да избягам, защото смятам, че тя само ще ме ощети. Слава е като отрова, която имам достатъчно в моя организъм. Не ми трябва още”, каза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !