Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елена Бербатова кара с тъмни стъкла

отпечатай новината

13.11.2015 11:15 | Видян 3576 пъти

Елена Бербатова кара с тъмни стъкла

Елена, половинката на Димитър Бербатов, гази жестоко Закона за движение по пътищата на страната. Софиянката, която избягва публичността и се стреми да не попада под светлините на прожекторите, до толкова се е вманиачила да бъде незабележима, че шофира Мерецедеса си със затъмнени стъкла, пише „Уикенд“. Тези дни футболистът отскочи от Благоевград до София. Нападателят на ПАОК е в родния си град, тъй като лекува контузия. Заради раздвижване около проекта за строежа на школата му за таланти, Бербо се наложи да посети мениджъра си Емил Данчев на Националния стадион, където е офисът му.

Вместо с Кадилака си, Бербатов паркира на плаца пред „Васил Левски” една от другите семейни коли, „Мерцедес”, който обикновено шофира неговата половинка, и отиде да си върши работата при Данчев. На папараците на „Уикенд” обаче направиха впечатление затъмнените стъкла на спортния модел.

Те са абсолютно забранени от МВР, а КАТ постоянно извършват хайки „Тъмни стъкла”. Според чл. 105 в Закона за движение по пътищата категорично се забранява ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

За Елена Бербатова и мъжа й обаче законите очевидно не важат. През лятото футболната звезда още веднъж наруши правилата и това пак бе изловен от папарашкия ни екип. На същото място милионерът се стисна да пусне есемес за Зелена зона, в каквато се намира районът около стадиона. Екип на „Градска мобилност” установи, че Кадилакът е в нарушение, но по регистрационния номер 9009 разпозна кой е собственика и не му заключи джипа със скоба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !