Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ново 20! "Ритон" печелят "ВИП Брадър"

отпечатай новината

13.11.2015 15:23 | Видян 1040 пъти

Ново 20!

Докато повечето зрители на "ВИП Брадър" масово залагат на победа от страна на Кичка Бодурова, Станимир Гъмов и Ернестина Шинова, се прокрадна и още една версия за фаворит. Тя е предсказана от кучето-гадател Рафаело Енев, което всяка седмица прогнозираше кой ще бъде изгонен от шоуто в студиото на "На кафе".

Към момента домашният любимец порода йоркширски териер позна абсолютно всички изгонени с изключение на един от тях. Днес по обяд Рафаело, който врачува посредством топки за тенис на корт, на които са изписани имената на всичките финалисти, избра тази, на която пишеше "Ритон".

Тази вечер е големият финал на "ВИП Брадър" и ще стане ясно дали четириногият гадател наистина е познал, че Здравко и Катя ще победят. Коментаторите на Гала очевидно не харесаха избора на кучето и предположиха, че може би ритонците ще са първите, които ще напуснат Къщата на последния лайв тази вечер. "Аз пък искам точно те да спечелят", отсече Гала. Бившият модел Маги Желязкова и журналистката Соня Колтуклиева пък единодушно пожелаха това да е естрадната легенда Бодурова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !