Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Станка Златева: „Нямам време за личен живот”

отпечатай новината

20.11.2008 14:15 | Видян 5858 пъти | Гласували 1

Станка Златева: „Нямам време за личен живот”

Специален гост на „Вечерното шоу на Азис” днес, 20 ноември, ще бъде трикратната световна и трикратна европейска шампионка по борба – Станка Златева.

Станка ще признае пред водещите, че съвсем случайно се ориентирала към борбата след като в спортното училище тренирала модерен петобой. Родителите на златното момиче не били никак съгласни дъщеря им да се занимава с този по тяхно мнение мъжки спорт, затова тя първоначално криела истината от тях.

На въпроса на Васко дали си има приятел, Станка сурово ще възкликне: „Нямам време за личен живот”. Според световната шампионка спортните и личните успехи не вървят ръка за ръка. Любим човек до нея би означавало ангажимент и внимание, които тя не може да си позволи. „Няма кой да ме чака с тези лагери. Не е вярно, че треньорът ми забранява да имам връзка!”, категорично заяви Станка Златева пред Азис на записа на шоуто вчера вечер. 

Станка сподели, че личният й треньор е едновременно приятел, който се грижи за нея и баща. По нейно мнение, ако не е той, то тя няма да успява да печели медали. Златната ни боркиня довери, че заедно с наставника си ходят по дискотеки и се забавляват.

„Пресилиха го, изкараха нещата, че едва ли не треньорът ми ме пребива, а не е така!”, коментира деликатната случка от Олимпиадата в Пекин Златка. „Просто той като треньор трябваше да ме изкара от ситуацията на притеснение по някакъв начин”, допълни тя. Най-добрата жена по борба на планетата сподели пред водещите на „Вечерното шоу на Азис”, че е решила с парите от последната титла да си купи апартамент.

За финал Станка Златева не пропусна да покаже на Василка любимата си поза в борбата. Видимо разположена и с шеговит тон, тя подробно й обясни как точно се застава при партер.

„Ако реша да пробия във фолка, бих инвестирала в себе си като си сложа силикон”,  отговори Станка на един от въпросите в рубриката „20 лева за 20 секунди”.
„Искам да продължа и на следващата олимпиада и да си свърша работата! Надявам се на още злато!”, заяви уверено световната ни шампионка в студиото на Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !