Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мариана Попова избяга от „Биг брадър”

отпечатай новината

16.11.2015 10:12 | Видян 3723 пъти

Мариана Попова избяга от „Биг брадър”

Само 2 дни преди да прекрачи прага на Къщата на „Биг Брадър", Мариана Попова скъса договора си с продуцентите на шоуто, което им изправило косите, научи „Всеки ден". В ефира на Нова телевизията тази вечер започва поредна трета версия на риалити формата за тази година, в който ще бъдат събрани участници от предишни сезони и други предавания. Една от първите поканени бе именно Мариана, която се записа с паметно участие през 2013 г.

Покрай брюнетката се заформиха редица скандали и интриги, а голямата й уста не пощади никого от останалите съквартиранти. За предстоящия едномесечен сезон на сеирджийското предаване първоначално Мариана се спазарила за 20 000 лева хонорар. В петък през деня обаче тя се обадила на редакторите и заявила, че категорично няма да се появи на голямото откриване в понеделник вечер. Според хора от гилдията певицата прилага подобен прийом, за да изнудва продуцентите за по-висок хонорар, тъй като предполага, че изявата й ще е един от гвоздеите на сезона. Продуцентите обаче се ядосали и скъсали договора й.

Останалите участници са известни - Евгени Минчев, Ваня Червенкова, Соня Колтуклиева, Къци Вапцаров, Деси Слава и др. Не е верен слухът, тиражиран от столичен вестник, че в Къщата ще влезе Део.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !