Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Шинова бясна за победата на Джино

отпечатай новината

18.11.2015 11:00 | Видян 2653 пъти

Шинова бясна за победата на Джино

Ернестина Шинова е побесняла и не може да си прости изпуснатата на косъм победа във „ВИП Брадър“, шушукат нейни колеги от арт гилдията. След като остана на финала само с мургавелкото със смесена кръв Джино, съживилата средната си популярност актриса била абсолютно убедена, че тя ще е големият победител. Но уви! За една бройка се размина с титлата „Любима звезда на България“, пише „Всеки ден“. Ерна все пак успя да изиграе майчинско благородство и с изкуствена усмивка процеди колко се радва, че Джино спечели. След като напуснала Нови хан обаче, тя дала воля на истинските си чувства. Актрисата все още не можела да се примири, че едно обикновено момченце без сой успя да я надиграе, и то без много напъни.

„В крайна сметка Шинова си излиза с едни 60 бона, така че не е толкова ощетена. Пък и можеше изобщо да не стигне до финал“, одумаха я не чак толкова известни участници в минали издания на риалитито.

Според тях Ернестина от началото до края в Къщата е следвала желязна стратегия и като истински професионалист е изиграла като на сцена ролята на загрижена майка и приятел на Моника Валериева и Светлана Василева, както и тази на най-добрия човек в риалитито. Тези с по-набито око обаче твърдят, че през повечето време през мимиките на Ернестина е прозирало лицемерие.

„Личеше си, че играе. На моменти, когато мислеше, че камерата не я снима, се виждаше, че докато се усмихва на Катето или на Кичка, всъщност не може да ги понася“, коментираха зрители на шоуто. В арт гилдията също издават, че Шинова в никакъв случай не била такава добрячка, за каквато се представяла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !