Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Графа: Жана не ми е гадже

отпечатай новината

18.11.2015 20:15 | Видян 2710 пъти

Графа: Жана не ми е гадже

Слуховете, че аз и Жана Бергендорф сме любовници, са измислици. Аз съм щастливо женен и обичам съпругата си. Забавлявам се с подобни публикации. Това заяви певецът Владимир Ампов-Графа, цитиран от "Галерия"
, във връзка със спекулациите, че изпълнителят на "Невидим" има връзка с Жана Бергендорф.
"Проблемът е, че хората вярват на подобни спекулации. Приятели звънят на жена ми и на майка ми и ги питат какво става. Човек в днешно време да не си направи снимка с момиче", продължи Владимир Ампов-Графа.

Певецът отговори и на въпрос дали е запознат с личния живот на Мария Илиева, тъй като се твърди, че тя флиртува  с някои от участниците в "Х фактор". "Мария е изключително дискретна, когато става дума за личния ѝ живот. Дори пред най-близките си приятели не споделя такива неща. Пази се. Аз също нищо не знам", коментира той.

Изпълнителят на "Ако има рай" обяви още, че не се интересува от политика. "Затова и в последните години отказвам да участвам в предизборни кампании. Но съм притеснен в каква среда ще растат децата на България. Дразни ме безхаберието, което цари в държавата", допълни Графа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !