Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кой колко взима в „Биг Брадър Ол Старс”?

отпечатай новината

19.11.2015 13:27 | Видян 2844 пъти

Кой колко взима в „Биг Брадър Ол Старс”?

Евгени Минчев се е спазарил за най-тлъстия хонорар в „Биг Брадър Ол Старс”. Лордът вече е получил сумата от 100 000 лева, за да се включи в предаването. Като истински ВИП, светският хроникьор настоял сумата да му бъде преведена в аванс. Той настоявал за 150 бона, но след дълги преговори кандисал и на 50 000 по-малко. Минчев обаче си е издействал и куп привилегии. Според запознати, най-колоритният участник предварително е знаел условията на първата игра в риалитито, съобщи Уикенд.
Фолк певицата Деси Слава е подписала договор за 45 000 лв., от които обаче ще вземе само една част. Преди 8 г. едрогърдата блондинка също бе част от формата, но тогава певицата участваше като самостоятелен изпълнител. Според клауза от договора й с музикалния гигант „Пайнер”, Деси е длъжна да разделя със своя работодател част от приходите си от реклами, участия по частни партита и други публични ангажименти.
Водещият на легендарните телевизионни игри „Супершоу Невада” и „Риск печели, риск губи” Къци Вапцаров, който в миналогодишния сезон на „ВИП Брадър” лазеше по нервите на съквартирантите, се е спазарил за 25 бона. Той искал двойно повече, но на финала кандисал и на по-малката сума, тъй като в джоба му буквално дрънкали семки и бонбонки.
Певицата Йоана Захариева — Йоко, която видяхме в Къщата на шоуто преди 3 години, се е навила да участва срещу 15 000 лв. Двойно повече от нея ще грабне бившият футболист от сръбски произход Ваня Джеферович, който спечели последния „Сървайвър” в Панама. Простреляната през 2003 г. бизнесдама Ваня Червенкова ще прибере 20 000 лв. За същия хонорар се е договорила и журналистката Соня Колтуклиева. С най-ниска сума от 10 000 лв. е мускулестият мачо Борислав Атанасов, нашумял с любовните си драми в екстремното шоу „Къртицата”.

снимка: google

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !