И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

София Ринг Мол раздава купища подаръци за рождения си ден

отпечатай новината

19.11.2015 14:38 | Видян 1429 пъти

София Ринг Мол раздава купища подаръци за рождения си ден

Тази събота, на 21 ноември, София Ринг Мол празнува своя първи рожден ден. Вместо да очаква, търговският център, където цялото семейство пазарува и се забавлява, ще прави подаръци. Те ще се раздават цял ден на гостите на празника и всеки посетител има шанса да ги получи. Трябва само да се вдигне със семейството или приятелите си и да се отдаде на купона.

Както си му е редът, ще има голямо парти с участието на суперзвездите от Х-фактор Жана Бергендорф, Славин, Пламен и Иво. Домакините ще раздават на гостите си шампанско, шоколад и балони, за да стане още по-весело. Ще се подаряват и допълнителни билети за увеселителните паркове на мола Fun Ring Park и Upper Funtasy – с един ще влизат двама.

Именно във Fun Ring Park от 11 часа с детско парти започва празничната програма в София Ринг Мол в събота. След това от 13 часа в амфитеатъра стартира томболата "Пожелание за подарък". Всеки посетител ще може да напише пожелание за своя любим София Ринг Мол и ще се снима на  стената на славата. После ще тегли талон за участие. Всеки талон ще носи награда. На същото място още от 10 сутринта е предвидено и специално събитие на „Кока Кола” със страхотни награди.

Раздаването на безплатно шампанско за посетителите на трите входа на мола започва в 14 часа. Следва подгряващо DJ парти от 4 следобед в търговския център на Околовръстното шосе. В пет, вместо чай, София Ринг Мол поднася уникалния концерт на звездите от Х-фактор. Той ще подготви купонджиите за духането на свещите на празничната мегаторта. След това шоуто продължава. От 19 часа ще има DJ афтър парти. От 8 вечерта в Burger In House на живо ще пее Милена.

За всички – деца и възрастни, невероятна атракция ще бъдат празничните фойерверки, които ще украсят небето над София от 20,30 часа, за да разбере целият милионен град за първия рожден ден на мола. Защото няма друго място като София Ринг Мол!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !