Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виповете обърнаха гръб на Джино

отпечатай новината

20.11.2015 10:16 | Видян 3583 пъти

Виповете обърнаха гръб на Джино

Голямото приятелство, което Ернестина Шинова засвидетелства към Джино Бианкалана в последните минути преди обявяването на победителя в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър”, се е изпарило безследно веднага след прякото излъчване на финала, пише столичен седмичник.Актрисата, която бе победена от бизнесмена от Чикаго, се направила, че не го познава, щом угаснали телевизионните камери. Най-неизвестният съквартирант в Къщата се окичи със званието „Любимата звезда на България” след ожесточен сблъсък с Ернестина Шинова. На финалната права Бианкалана постъпи като джентълмен, като призова зрителите да гласуват за съперничката му, тъй като той не се чувства звезда и възприема самото участие в риалити формата като своя лична победа. За пред камерите и зрителите блондинката му отвърна с любезности и комплименти, целувки, прегръдки, та даже му се обясни неколкократно и с „Обичам те!”.

Минути по-късно от ефирни симпатии, чувствата на обичливата Ерна се преобърнали на 180 градуса в откровена антипатия. Докато Джино, „Ритон”, Гъмов, Кичка и Ернестина чакали „Биг Брадър” да им върне куфарите с багаж, Шинова се направила, че не познава Бианкалана. Момчето от Чикаго се втурнал да я прегръща, но учудващо и за самия него жената на Андрей Слабаков не го удостоила дори с поглед. След няколко минути Джино се пробвал повторно, но отново ударил на камък в опитите си да продължи приятелството си от Къщата със сребърната медалистка.

Бианкалана останал като гръмнат от лицемерието на доскорошната си съквартирантка. Не само тя, но и никой от останалите финалисти, с изключение на ритонците не поздравил победителя. „Джино е като попарен, той не е очаквал подобно отношение от хората, които до онзи ден му се кълняха какъв жесток пич и най-вече човек е”, разкриват близки на емигранта от Чикаго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !