Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Това е жената на Джаферович!

отпечатай новината

23.11.2015 11:25 | Видян 2940 пъти

 Това е жената на Джаферович!

Евала, Ваня, евала, Джаферович! Това би казал всеки уважаващ себе си ценител на женските прелести, като види каква жена се търкаля между чаршафите на бившия футболист на Берое и настоящ участник в „Биг Брадър Ол старс". Благоверната му Евгения е известна като една от дамите с най-голям, красив и естествен балкон в България. На всичкото отгоре в не толкова далечното минало той на няколко пъти е бил показван пред цялата страна, тъй че не трудно всеки, който се интересува от него, да му се порадва.

Ваня Джаферович може и да е спечелил „Сървайвър", но много преди него в шоуто блесна съпругата му Евгения. Тя огря третия сезон на риалитито не само с качествта си на играч, но и с пищни форми, които горнището на банския едва побира. Жени не успя да спечели, но пък стигна доста напред в шоуто и беше член на журито, което избра победителя в състезанието за оцеляване.

Не това обаче е важното в нейния случай. Веднага след като се появява на екран, Жени става героиня в мокрите сънища на повечето мъже пред екраните. Веднага след края на шоуто към нея интерес проявяват редакторите на мъжките списания, а бъдещата г-жа Джаферович не се двоуми кой знае колко. Тя на драго сърце приема да хвърли дрехи и задръжки пред фотографите на "Плейбой" и "Максим". Така дори и малкото части от нея, останали скрити пред камерите на „Сървайвър", се разкриват на гланцирана хартия, обградени от черни дантели, пера и сатен.

Между другото, пищните форми не са единственото достойнство на половинката на Ваня Джаферович. Майката на двете му деца е известна сред почитателите на родното плуване. В дома си тя пази десетки медали, много от които са златни. Пак заради формите си сред плувците е известна с прякора Жени Цицата. Когато започнала да тренира плуване, не й предричали особени успехи заради пищния бюст, който се смята за минус в този спорт. Тя разбила всички съмнения на скептиците и доказала, че големите гърди не могат да са минус за една жена - те винаги са неин плюс.

Източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !