Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джъстин Бийбър е готов да се успокои

отпечатай новината

23.11.2015 15:48 | Видян 1822 пъти

Джъстин Бийбър е готов да се успокои

Джъстин признава, че последните години били доста бурни за него, но смята, че вече е преминал от юношеството към мъжеството и е готов да се успокои.

Той израсна като икона за своята аудитория от фенове, които продължават да го обожават, въпреки че след раздялата му със Селена Гомес, певецът от добро момче се превърна в сърдит тийнейджър.

Бийбър боготвори своя мениджър Скутър Браун, с когото за малко да се раздели преди една година, заради бурното си поведение и няколкото си ареста.
„Той вероятно е един от най-умните мъже, които някога съм срещал. Мисли много стратегически, продължава да ме задвижва. Защото артистите като мен винаги искат почивка. Казвам си: „Направих достатъчно пари и сега искам да си почина“, но него това не го вълнува.“, споделя Бийбър.

Много хора считат, че буйното поведение на Джъстин се е дължало на употребата на забранени вещества, включително на марихуаната, но той отрича: „Честно казано никога няма да ме видите да пуша трева. Това ми е толкова далечно. Тревата не е част от моята самоличност", твърди Бийбър в интервю за сп.ID

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !