Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Константин: Денислав няма да пипне Иванина

отпечатай новината

21.11.2008 17:00 | Видян 21733 пъти | Гласували 8

Константин: Денислав няма да пипне Иванина

Константин, Вие сте поредният изгонен от ББ4. Какво не харесаха хората вътре у Вас?

Не харесаха, че съм естествен и искрен. Вътре всеки те възприема по един определен начин и няма как да промениш тази нагласа. Мен, например, Даниела не ме харесваше и успя да насади това чувство и у останалите. Така се започна с номинациите ми. И накрая просто излязох. Но ми се струва, че имаше нещо манипулирано. Филип си показа рогата след номинацията, а аз се държах нормално. Но въпреки това той остана. Фактът, че жена му получи ин-витро се отрази, според мен. Хората харесаха тази житейска история.

С какво ще се занимавате след предаването?

Нямам конкретни планове засега. Продуцентите не са казали нищо все още. Сигурно ще се върна във Варна. Там се занимавам със сухо строителство, което ми докарва добри доходи. Ще се виждам по-често и с моя приятел Умберто. Даже и сега сме заедно.

А с пеенето какво ще стане?

Договорът ми с Ара изтече и не знам какво ще стане занапред, но искам да се занимавам с пеене, определено. Чакам предложения.

Разбрахме, че сте приятели и с Денислав? Какво става между него и Иванина вътре?

В първия момент не можах да се сетя откъде се познаваме, но после си спомних. Много му се зарадвах. Има големи симпатии от негова страна към Иванина и от нейна към него. Но той много остро й влезе и мисля, че секс между тях няма да има. След историята в банята, тя някак си се поотдръпна. Но Ива е палаво момиче и е малко непредвидима. Макар че Денислав няма да се задържи достатъчно, за да направи нещо. Лагерът, който номинира мен, ще се опита да изгони и него много скоро.

И накрая: защо не успяхте да сглобите самолета в началото?

Аз почти успях. Останаха само едни лепенки накрая, но не знаех докога е крайният срок и затова се провалих. Макар че така усетих мизерията на другите и това ни изравни позициите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !