Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Черната Златка обеднява

отпечатай новината

01.12.2015 15:07 | Видян 2239 пъти

Черната Златка обеднява

Черната Златка Димитрова неистово се мъчи да се прави на баровка. Тя подкара тузарски джип, но упорито се говори, че го е купила на старо. Идеята е хем да мине тънко, хем да направи впечатление.

Отскоро Златка кръстосва софийските улици с возило, чиято цена е 100 бона, ако се купи ново. По номера на колата личи, че е скорошна придобивка, тъй като регистрацията е от новите софийски "СВ". Това е тузарско БМВ Х5. Базов модел струва $55 000, а този на плеймейтката е с екстри и е доста по-скъп, твърдят Всеки ден.

Според запознати обаче джипът на бургазлийката, макар и луксозен. е втора употреба.
"Златка няма от къде да вземе пари, за да си го купи нов", коментират клюкари зад гърба й. Тя или живее на аванта от ангажименти на бартер, с които успява да се уреди, или се опитва да гради имидж с покупки евтинджос.

В светските среди коментират, че новото-старо возило на Златка е доказателство, че напоследък значително е обедняла. Доскоро Димитрова управляваше черен "Ленд Ровър", от който в момента няма и следа. Говори се, че той всъщност бил на любимия й Миро, с когото от известно време не са в добри отношения и дори се бил изнесъл от общия им дом. Очевидно той е взел не само багажа си, но и колата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !