Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Щерката на Левон Хампарцумян купонясва до припадък

отпечатай новината

02.12.2015 16:00 | Видян 3351 пъти

Щерката на Левон Хампарцумян купонясва до припадък

Единствената наследничка на топ банкера Левон Хампарцумян – Румяна, е пълна енигма в светските среди.
Съзнателно избягва публични изяви, не ходи на фирмени събития, не се изявява в телевизиите. Според близките й, също така, съзнателно не искала да е популярна, за да се чувства по-свободна в личния си живот.

Румяна е високообразована и има сериозна работа. Още през 2009 година тя е приета в структурата на управление на БНБ, като последователно е заемала длъжностите експерт в отдел „Платежни системи“ и началник на отдел „Надзор на платежните системи“.
Преди постъпването си в БНБ е била експерт в търговска банка в областта на картовите разплащания, Представител е в Работната група по платежен надзор към Комитета за платежни и сетълмент системи на Европейската централна банка, Комитета за плащанията и Експертната група по банково дело, плащания и застраховане към Европейската комисия и участва в заседанията на Работната група „Финансови услуги“ към Съвета на Европейския съюз.

Сериозните професионални занимания на Румяна не й пречат да продължава да се забавлява по нощните барове.
Парти маратонът за нея започва веднага след завършването на висшето й образование, та чак до днес.
Залитала по чашката и обичала да се забавлява както на западна музика, така и под звуците на родния попфолк, съобщава Галерия.
Съзнателно се носела скромно облечена, за да не се набива на очи. В клубните среди все още се носят легенди за гостуването на американския рапър Джа Рул, който съвсем скоро излезе от затвора, а по време на визитата си у нас е имал кратка авантюра с Румяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !