Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Румина – първата българска певица в известен ирландски пъб

отпечатай новината

21.11.2008 16:30 | Видян 4327 пъти | Гласували 2

Румина – първата българска певица в известен ирландски пъб

Чаровната Румина се завърна от изтощително участие в Ирландия, където пя на наши сънародници в Дъблин!

 Въпреки 48-часовото безсъние изпълнителката от каталога на „Диапазон рекърдс” намери сили да сподели впечатления и преживявания...силни и леко екстремни.

Изпълнителката на потенциалния хит „Направо върха” имаше друго участие вечерта преди заминаването си и тръгна направо оттам за Ирландия, без да е спала и 1 час.

„В Дъблин пристигнах малко преди началото на участието си и имах време само колкото да се приготвя – разказа Румина – В заведението, където пях, публиката беше предимно от българи, живеещи в Дъблин. Интересното е, че бях първият български изпълнител, поканен да пее във въпросния ирландски пъб.  Получи се едно голямо шоу! Само че...накрая по неизвести за мен причини стана голям бой! Започнаха да хвърчат предмети, разни хора се биеха и дърпаха, крещяха... Признавам си, че се поуплаших малко. Вече бях приключила с пеенето и по най-бързия начин се прибрах в хотела си, че току-виж съм станала неволна жертва в масов бой” – сподели с чувство за хумор Румина.

Но некомфортните ситуации за изпълнителката не спират дотук. Полетът й за България бе веднага след участието й и тя отново не успя да си почине...Въпреки екстремните събития Румина сподели, че пак би отишла в Ирландия да забавлява сънародниците ни /и не само тях/ с хитовите си парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !