Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Преслава лапва 15 бона за 2 часа

отпечатай новината

07.12.2015 10:51 | Видян 1631 пъти

Преслава лапва 15 бона за 2 часа

Умопомрачителен хонорар ще получи фолкдивата Преслава за свое участие. Изпълнителката на "Дяволско желание" ще гушне 15 бона за малко повече от два часа. По принцип хонорарът на Преслава е около седем хилядарки, но заради празника на студентите тя ще лапне двойно повече, пише "България Днес".Изпълнителката ще бъде гост в едно от най-вървежните заведения в Банско - "Весело село". Отпреди месец свободни места няма точно заради големия интерес на студентите към Преси.

Въпреки че е имала куп покани за участия в дискотеки, бившата на Бирмата се е ограничила само с това в Банско. Певицата е решила тази година да го кара по-леко покрай празника на студентите, а не както в предни години. Обичайно тя се скъсваше от участия покрай 8 декември и на вечер имаше по две-три, като пътуваше из цялата страна, което я изморяваше доста.

Тази години Преслава е решила да не се напряга много покрай студентския празник, а да наблегне на бизнеса по Коледа и Нова година. По празниците тя е ангажирана почти всеки ден, като хонорарът за участията й отново ще бъде двоен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !