Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Деси Слава се сбабичоса

отпечатай новината

09.12.2015 17:45 | Видян 1977 пъти

Деси Слава се сбабичоса

Деси Слава вече не е онази ослепителна блондинка, по която въздишаха хиляди мъже. Фолк дивата сякаш изведнъж се е състарила с поне 10 години, пише Всеки ден.

ЕГН-то е започнало да си казва думата при една от най-красивите и секси изпълнителки и тя сякаш старее с всеки изминал ден. От младото и някога нежно лице на звездата днес няма и помен, коментират я злостно в чалга средите.
Деси продължава да е хубавка, но все повече почитатели забелязват задълбалите се бръчки по лицето й, както и тъмните кръгове под очите й въпреки грима. Фолк дивата никога не е крила годините си - 36, но в последно време изглежда по-възрастна, отколкото е. Макар певицата да ползва последните тенденции в борбата против бръчки, уви, положителен ефект няма. Маските с водорасли, скъпоструващите кремове и масажиращи процедури явно също остават безсилни срещу следите, които оставя времето върху лицето й.

Благодарение единствено на силните макиажни трикове чалга дивата успява да си придаде свеж и младежки вид на публични прояви, но в риалити шоуто зрителите я видяха без грим и не останаха очаровани от нея.

Деси Слава е качила и поне 10 кила през последните години. Тя винаги е имала проблеми с килограмите и се е бирела с трътлестото си дупе, но сега е отпрала и по-голяма задница от тази на Дженифър Лопес.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !