Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Гери-Никол: На сцената съм в звяр, в живота сладко бебе

отпечатай новината

09.12.2015 17:56 | Видян 2371 пъти

Гери-Никол: На сцената съм в звяр, в живота сладко бебе

Визията и провокативното поведение, което младата певица демонстрира както в дебютното си парче, така и във втората си песен "Момиче като мен", обаче й навлякоха не малко негативни коментари и хейтърски подмятания, пише Blife

Макар че това по никакъв начин не й пречи, дори напротив, увеличава популярността й, а клиповете й се гледат буквално от милиони в Youtube, Гери-Никол е категорична, че имиджът, който показва на сцената, не отговаря на истинската й същност.
„Много хора са ми казвали, че когато съм на сцената, нямам никакво притеснение в себе си и много си вярвам – казва звездата в интервю за списание Story.
"Не мога да кажа, че изобщо не се притеснявам, напротив. Преди всяка една моя изява пеперудите пърхат в стомаха ми, но... Когато изляза пред прожекторите, наяве излиза звярът в мен."

„Аз имам силен характер. От малка побеждавах момчетата в детските игри и все още съм доста бойна и игрива. Обичам да се забавлявам. Но всъщност истинската Гери-Никол е едно невинно, мило и сладко бебе. Само че, както вече казах, малцина имат възможността да се запознаят с този образ“, шокира със собственото си описание певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !