Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Вергов зарязан от жена си заради Гъмов

отпечатай новината

10.12.2015 10:30 | Видян 2568 пъти

Вергов зарязан от жена си заради Гъмов

Невероятно, но факт! Станимир Гъмов се оказа толкова неустоим за жените, че освен че плени най-желаната жена Преслава пред камерите на „ВИП Брадър", успя да разбие семейството на считания за безспорен секссимвол свой колега Юлиан Вергов. След поредица от събирания и раздели половинката на Вергов го заряза окончателно, защото е луда от любов по кукловода, научи „Всеки ден". Ирина Ялъмова развила почти наркотична зависимост към Станимир Гъмов, и то точно когато бащата на детето й - Юлиан Вергов, приел, че тя е жената на живота му и че ще й бъде верен чак до гроб.

Именно в този преломен момент се разиграла драма, която и най-добрият сценарист не може да напише. Ирина толкова си паднала по кукления актьор, че забравила на кой свят се намира. След случаен купон двамата се прибрали заедно на градус в дома на Станимир, което впоследствие създало сериозни проблеми и на самия Гъмов, но най-вече на Вергов.

Изглежда, че кукленият актьор се е представил добре в леглото, защото жената на Вергов така се влюбила, че започнала да му звъни ден и нощ. Тя обявила на Юлиан, че има нова връзка, и го изгонила окончателно от общото им жилище. Като разбрал кой е конкурентът му, той се обадил на Гъмов, за да се разправят. Самият Станимир обаче бил втрещен от разговора. Той за пръв път чувал, че има връзка с жена му. За него цялата работа се свеждала до еднократна афера, която едва помнел. Така или иначе Вергов останал без дом, а жена му - с несподелена любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !