Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава се събира със Зарко

отпечатай новината

15.12.2015 15:38 | Видян 2465 пъти

Деси Слава се събира със Зарко

С три жени е спал любимият на Деси Слава Зарко след раздялата си с нея, научи Всеки ден. С всички тях ММА боецът се опитал да създаде връзка, но не успял. Любовта му към певицата се оказала прекалено силна и той не могъл да я замени с друга. Двамата отново се събират след "Биг Брадър".

Те невъднъж са обсъждали това и в Къщата на Големия брат, като певицата постави хиляди условия, но все пак даде да се разбере, че е съгласна да започне отначало с боеца. Не е изключено даже да се премести да живее при Зарко в Русе, както той настоява. Това в очите му би било най-голямото доказателство за любовта й, която до сега се оказа незаменима за него.

Междувременно преди броени дни Деси Слава пусна новата си песен "Смени паролата си", за която се шушука, че е посветена на Светлозар. В парчето Деси казва:
"Беше ясно, ще ти липсвам, ще ти трябвам, заместители нямам". От поведението на Зарко в "Биг Брадър" стана ясно, че за него наистина поне засега не съществуват други жени и че е готов на много компромиси, за да се събере отново с Деси Слава.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !