Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Deep Zone подаряват новата си песен за Коледа

отпечатай новината

16.12.2015 10:44 | Видян 1787 пъти

Deep Zone подаряват новата си песен за Коледа

По време на живото предаване на Х Фактор миналата седмица се състоя премиерата на дългоочаквана нова песен на Deep Zone, която носи провокативното заглавие "Маски долу".

Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на месец януари и групата обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. „Маски долу“ ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, която носи заглавието "Gimme I want It" и е поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.
С наближаващите празници групата реши да подари най-новата си песен "Маски долу" като я предоставя за свободно изтегляне в перфектно качество. Това може да се случи от официалния им сайт.

"Хората така или иначе си теглят свободно музика от интернет или я свалят от видеоклиповете и затова решихме да ги улесним като им я предоставим директно ние, но в хубаво качество. Скоро ще пуснем и оригиналния инструментал, така че хората да могат да си я пеят и на караоке партита, както и в домашни условия. Все пак ако някои иска да си купи още наша музика може да ни намери в iTunes или да си поръча последния ни издаден албум "Няма Не" с директна доставка до вратата на дома си“, споделя Дидо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !