Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

400 лева за Лили Иванова за Нова година

отпечатай новината

16.12.2015 17:04 | Видян 1429 пъти

400 лева за Лили Иванова за Нова година

С цели 400 лева трябва да се бръкнат желаещите да посрещнат Новата 2016 година в компанията на Лили Иванова. Три пъти по-евтино излиза, ако искате да прекарате празника с Васил Найденов и Азис, пише в. "Всеки ден". Невиждано шоу ще зарадва гостите и жителите на столицата в новогодишната нощ. Под покрива на НДК ще бъдат събрани на едно място, но на отделни сцени, примата на естрадната музика Лили Иванова, поп изпълнителят Васил Найденов и чалга звездата Азис. Оказва се, че не друг, а водещият Димитър Рачков е продуцент на грандиозното събитие, като все още не е ясно с какви хонорари е примамил изпълнителите. На космически цени са кувертите за събитието, а най-много ще трябва да се бръкнат феновете на Лили.

Най-евтино ще си прекарат избралите да купонясват с костинбродския славей Азис. Той излиза на сцена „Истанбул", като кувертът там е само 125 лева. В цената се включва и парти меню плюс половин литър вино. Азис ще бъде на една сцена с поп певеца Миро, но остава неясно дали и бившият вокал на „Каризма" ще се включи в ориенталските ритми. Промоция ще има за тези, които са си купили куверт за сцена „Истанбул", като те ще имат достъп и до зона „Ню Йорк". Там пък феновете на родната поп музика ще бъдат зарадвани с неостаряващите изпълнения на Васко Кеца. За разлика от останалите две места зоната на примата Лили Иванова - „Париж", ще бъде разделена на три на вариращи цени.

Най-скъпа е „ВИП зоната", разположена най-близо до звездата, и излиза 400 лева. На преференциална цена бе пуснат стандартен куверт от 234 лева, който обаче отдавна е изкупен. Ако едно четиричленно семейство реши да прекара Нова година в компанията на естрадната изпълнителка, ще трябва да отдели цели 1200 лева - сума, която директно може да бъде сравнена с двудневните посещения по родните зимни курорти. Освен родните хитови изпълнители на сцената ще се появяват и световните звезди от 90-те години НАНА и Даун Лоу. Компания ще им правят Калин Вельов, Миленита, Део, балет „Респект". „Всеки ден" обаче научи, че продажбата на билетите върви повече от вяло. Интересът към проявата е слаб въпреки грандиозната реклама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !