Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Иде година на сътресения

отпечатай новината

18.12.2015 10:17 | Видян 5989 пъти | Гласували 1

Иде година на сътресения

В Събота (19.12) е Игнажден – деня, по който се познава идната година. Тъй като този брой е последният за 2015 г. на 19 минути, решихме, както ни е традиция от 2008 г. насам, да надникваме в онова, което астрологията и нумерологията вещаят за близкото бъдеще.
2008 г., когато се роди 19’ беше първата, а 2016 г. е последната от 9-годишния цикъл. За България и за света той беше свързан с незапомнена финансова и икономическа криза, с хаос и революции. Ако се доверим на нумерологията, числото 9, под чийто знак ще бъде Новата година, е свързано с емоционални сътресения, със завършване на проекти, с духовни търсения. Според някои също – със слава и пари. По онова, което ни се случва в деветката, ще бъде зададен и част от тона на новия  9-годишен цикъл от 2017 до 2025 година. Затова внимавайте не само какво си пожелавате, но и какво правите през 2016 г., а също се гответе за изненади.

Февруари, април, юли, ноември ще бъдат трудни месеци на изпитания

Особено през тях , но и през цялата година нумерологията не препоръчва да се предприемат нови начинания, да се стартират проекти, да се започва каквото и да било – от бизнес до любов, а ако се прави – нека да бъде поне в малко по-благоприятните месеци като март, май, август, октомври и донякъде декември.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !