Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Хитовият комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин” от 21.12 по Нова

отпечатай новината

18.12.2015 17:32 | Видян 1300 пъти

Хитовият комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин” от 21.12 по Нова

Известният режисьор и продуцент Люк Бесон ще изпълни ефира на Нова с много смях, екшън и неочаквани обрати, за да подготви атмосферата за предстоящите коледни и новогодишни празници. От 21 декември, понеделник, в 22.00 ч. зрителите ще могат да проследят епизодите на новия хитов комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин”, създаден по световноизвестната кино поредица.

За ролята на таксиметровия шофьор Лео Рамбо Бесон привлича френската кинозвезда Джаки Идо, който впечатлява американските кинокритици със своята харизматичност в „Гадни копилета” на Тарантино. Изпълнението му в „Такси: Бруклин” обаче е това, което носи на Идо световна известност и му отваря вратите на Холивуд. По предложение на своя американски сценарист и творчески продуцент Гари Скот Томпсън Бесон поверява образа на детектив Кейтлин „Кет“ Съливан  на актрисата Чайлър Лей, известна с участието си в „Анатомията на Грейс”. Това се оказва печелившо решение, тъй като двамата актьори се сработват страхотно, а екранната химия помежду им прави впечатление и на зрителите, и на критиците. Чейлър споделя, че между нея и героинята ѝ има много общи черти като например „неразумното шофиране”, макар че в реалността тя е доста по-добра от своя екранен партньор Идо. „Двамата с Джаки постоянно се смеем на снимачната площадка”, споделя Лей и не крие, че двамата участват като истински тандем и им е трудно да излязат от ролите си. За това допринася и сценарият на Гари Скот Томпсън, който внася в историята опита, придобит в кино поредиците „Бързи и яростни” и „К-9”. Люк Бесон привлича към екипа и режисьор на „Твърде лично” Оливие Мегатон, на когото поверява режисурата на каскадите и първите епизоди на поредицата, чието действие се развива не сред декори, а на улиците на истинския Ню Йорк.

Не пропускайте забавните приключения на Кет Съливън и Лео Рамбо в новия хитов комедиен екшън сериал „Такси: Бруклин” - от 21 декември, понеделник, в 22.00 ч. по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !