Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Радан Кънев бил жената във връзката си с Филип Бехар

отпечатай новината

19.12.2015 14:33 | Видян 3907 пъти

Радан Кънев бил жената във връзката си с Филип Бехар

Скандални разкрития около сексуалната ориентация на Радан Кънев разтърсиха отново обществеността. Станал известен с прякора Рада Дълбоката, лидерът на ДСБ в последните месеци се оказва най-спряганото име в гей средите.

Популярни лица, които не прикриват своята ориентация, поднасят пикантна информация за политика. Рок легендата Ицо Петрофф пръв хвърли бомбата и разтвори кулисите около гей сагата, а учителят Силвестър Илиев разнищи в детайли историята, пише Blife.
Днес пианистът Павлин Цветков и учителят Христо Птухин потвърдиха казаното от тях и разказаха детайлно за хомосексуалните подвизи на палавия партиен лидер. Двамата са категорични, че политикът напразно се опитва да се разграничи от близките си отношения с юриста Филип Еми Бехар, тъй като категорично знаели за продължителната им гей връзка.

В откровено интервю за БЛИЦ Цветков разкри, че е гадже на брата любовника на Радан, който се оказва и освен извор на информация. Името на половинката на политика Филип Еми Бехар, който по думите му е изключителен мъжкар. Цветков уточни, че той е активния във връзката им, от което следва, че Кънев е пасивен.
„Рада, извинете Радан Кънев, си е жената във връзката, той е пасивен гей. Затова ми е смешно, когато се оправдава, че не изневерявал на жена си. Ако може да се говори за изневяра, то тя е към любовника му, а не към жена му, защото бракът им е ясно, че е фиктивен“, разкри той.
„Филип е активната страна във връзката с Радан. Не може Радан да се прави на мъж и да обяснява какво ли не, защото е пасивната страна. Филип никога не е бил пасивен“, потвърди от своя страна учителят Птухин. Според него Кънев се жени, тъй като е решил да влиза в политиката и му е трябвало алиби, което неговата близка приятелка на драго сърце му е осигурила, а в замяна той я е подсигурил финансово.
Любовното гнездо на Кънев и Бехар се оказва, че е хубав апартамент на „Паренсов 33“.
„Там гостувахме често. Това беше и любовното им гнездо с Радан Кънев и това го знаят още много хора от нашия приятелски кръг, които са ги виждали тогава двамата и са присъствали на сбирките ни“, заявява още Цветков.

Раздялата между двамата влюбени настъпва не заради политиката, а заминаването на Бехар за САЩ, където започва работа в централата на световната гей организация. Всъщност това е човекът трамплин за Кънев.
„Неговото преместване в централата на световната гей организация и издигането в кариерата му, бе причината Радан също на успее. Знаете какви пари се раздават на демократични партии, за да работят за правата на гейовете и как с тяхна помощ човек бързо се издига... Е, как мислите, че две години след това Радан стана лице на ДСБ. Така че не ги раздели политиката. Той продължаваше да поддържа отношения и да защитава гейове и организациите им и публично също го е заявявал“, обясни Цветков.
Причината за отричането на Радан от гейовете всъщност се оказва болната му амбиция да седне на президентския трон.
„Едва напоследък, след като е решил явно да се бори за президент, се отрича от тези връзки и се опитва да се разграничи, което обаче ще му изиграе лоша шега, защото съвсем показва, че не е никакъв мъж, не стои зад думата си и се отмята точно като някоя гейка.“, категоричен е Цветков.
Филип Бехар пристига пролетта в България готов да разбули всички тайни около „мъжкара“ Радан Кънев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !