ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Моника и Чандлър - гаджета и в живота

отпечатай новината

20.12.2015 10:46 | Видян 1515 пъти

Моника и Чандлър - гаджета и в живота

Култовият сериал "Приятели" намери продължение в живота Моника и Чандлър са влюбени и се наслаждават на щастлива връзка, пишат медиите зад Океана. Приятелството между актрисата Кортни Кокс и партньора й Матю Пери е прераснало в нещо по-голямо, след като Кокс се е разделила с годеника си - китариста на групата "Сноу патрол" Джони Макдейд.

Матю е един от първите, които Кортни е потърсила след прекратяването на връзката си. Двамата са си помагали взаимно, когато Пери се бореше със зависимостта си от дрогата и алкохола, а тя - с проблемите с безплодието. Самият Пери през 2012 година се раздели с дългогодишната си приятелка Лизи Каплан.

Първоначално всичко започнало като опит за взаимна приятелска утеха и спомени за славните времена в сериала. Постепенно обаче 51-годишната Кортни и 46-годишният Матю открили, че между тях има повече от приятелство.

"И двамата се страхуваха много да направят следващата стъпка и да преминат на интимно ниво. В един момент обаче решиха да рискуват и да се отдадат на мига. Все още внимават и не са се нанесли да живеят заедно, но и това би могло да стане", коментират източници, близки до двойката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !