Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава смени Зарко с Бирмата

отпечатай новината

21.12.2015 09:40 | Видян 2868 пъти

Деси Слава смени Зарко с Бирмата

След като изплака реки от сълзи за голямата си любов - ММА боеца Светлозар Савов-Зарко, Деси Слава му намери доста по-състоятелен заместител в леглото си. Това е бившия възлюбен на колежката й Преслава - Георги Станоев - Бирмата, пише Всеки ден.

Двамата са заедно от месец и Деси Слава е адски щастлива, макар да знае „бойната слава" на Бирмата. Миналото му с колежката й Преслава не я вълнувало, а още по-малко се притеснявала от евентуални остатъчни чувства от страна на милионерския син.
„Жорко вече няма нищо към нея. Връзката им много отдавна се е изчерпала и затова накрая толкова й е изневерявал. Но аз знам как да го задържа само при мен", споделяла пред приятелки Деси.
Самата Деси още в "Биг Брадър" призна, че има мъж, с когото се среща и с когото й е приятно. Вероятно е имала предвид точно Бирмата. Уточни обаче, че "няма да се омъжи за него".

Името на Бирмата, освен с Преслава, а вече и победителката от „Биг Брадър", се свързва и с много други популярни лица. След като се раздели с добричлийката, Станоев се хвана с Глория, която заведе на почивка в Сен Тропе. После дойде ред на бившата на Благо Георгиев - Христина Витанова. Една от последните му любовници бе най-добрата приятелка на Галена - Лора Митева, но романсът бързо приключи. Говори се, че след нея се хванал със самата Галена. Името му се свързва и Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !