Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Дарин Ангелов се ожени за бившата на Тачо

отпечатай новината

21.12.2015 11:31 | Видян 4470 пъти

Дарин Ангелов се ожени за бившата на Тачо

Пред свои близки и приятели актьорът Дарин Ангелов и годеницата му си казаха „Да“, а веднага след Коледа заминават на меден месец.

Половинката му Антония Русева преди време успешно завъртя главата и на Стефан Манов - Тачо. За нея се заговори именно покрай интимните й отношения със съпруга на Жени Калканджиева. Мълвата носи, че той до такава степен се увлякъл по Русева, че дори се замислил за развод. Връзката им обаче не просъществува дълго – клюката гласи, че Калканджиева била бясна от похожденията на неверния си мъж и направила всичко възможно да ги раздели, пише Уикенд.

Дарин и Антония се сгодиха още през лятото и дори обмисляха сватба край морския бряг. Плановете им обаче се осуетиха заради служебните ангажименти на Ангелов и венчавката се отложи за декември. Антония признава, че е мечтаела за лятна сватба на плажа, но в крайна сметка се съобразила с желанието на половинката си.

Звездата на Народния театър предложи на избраницата си по особено романтичен начин. Свидетели разкриват, че Дарин опънал кълбо прежда и следвайки неговата нишка, Антония открила роза и годежен пръстен, символ на тяхната изпепеляваща любов. Двамата се сгодиха на пищно парти в курортното селище Лозенец, а Русева не пропусна да се похвали със скъпарското бижу, подарък от актьора.

„Любовта е част от живота ми, от професията ми, от всичко. Без любов няма смисъл да живея. Тя ме вдъхновява. Жената до мен е много стойностен и истински човек. Обожавам я!”, не спира да хвали Дарин своята половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !