Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Рени в най-откровената си изповед

отпечатай новината

22.12.2015 18:54 | Видян 9238 пъти | Гласували 2

Рени в най-откровената си изповед

Рени, какво се случва с живота ти напоследък? Истина ли е, че си пред раздяла със съпруга ти Борис?

От известно време насам тази информация се разпространява и е време да разкрия истината. Всъщност, когато мъжът ми реши да замина с детето в Израел, а той да остане в България, ние се разделихме. Когато семейството е пръснато в две държави, престава да бъде такова. Аз много му вярвах, той е най-голямата любов в живота ми. Събрах багажа и тръгнах с децата с условието, че той ще дойде ори нас. Това обаче не се случи. Жертвах кариерата си в името на семейството и децата. Оказа се, че за мъжа ми парите са по-важни. Бизнесът му е в България, а той не го премести в Израел, както обеща. За мен чувствата са по-значими от парите. И за децата присъствието на родителя е по-скъпо от финансовата подкрепа. До този момент 12 години не се бяхме разделяли. Чувствах се като в приказка. Като сключихме брак и заминах за там, нещата се объркаха. Нямах приятели, среда, работа.
Изпадах в депресии и не бях щастлива. Децата забелязаха, че съм по-различна, че се усмихвам, а очите ми са тъжни. Погледът ми преди наистина блестеше. Натъжавам се, че загубих любовта.

Как обясни на децата вашата раздяла?

Малкият ми син задава въпроси на баща си дали той ме обича. Когато оставах сама с него, питаше и мен същото. Децата не са виновни и тяхната психика трябва да бъде запазена.
Големият ми син е по-наясно със ситуацията. Вижда, че с Борис не се засичаме, не си говорим. Мъчно му е и иска да се върнем в България, за да живеем както преди заедно.

Имаш ли подозрения за появата на друга жена?

Не съм ревнива, макар че хората не са създадени да бъдат моногамни. Докато съм била с него, не съм помисляла да погледна друг мъж. Не мога да твърдя, че е бил с друга, докато живеехме заедно, защото ми даваше цялото си внимание. Очи, които не се виждат, се забравят. Той свикна без нас, аз без него.

Чувала ли си все пак за изневяра?

По-миналата година видях някакви писания, но не обърнах внимание. Дори и да е имало изневяра, тя е поправима и простима. Проблемът е, че той промени отношението си към мен. 

Търсиш ли вината в себе си?

Може и да имам вина, но не е мое решението да замина за Израел и да оставя живота. Беше негова идея и нямах нужда от тази промяна. Имах работа и кариера. Когато се запознахме, бях на върха и в България, и в Сърбия. Той не разбира, че се отказах от работата си заради него.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !