Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Маги Желязкова се омъжва

отпечатай новината

23.12.2015 13:01 | Видян 4687 пъти

Маги Желязкова се омъжва

Маги Желязкова е намислила да се венчае за новото си гадже Георги Сидеров.
Двамата вече са обсъдили предстоящата венчавка, тъй като били единодушни, че това е най-логичното продължение на връзката им. Самата Маги споделя, че няма търпение да смени фамилията си на Сидерова, пише HotArena.
„Аз самата съм пораснала и не допускам стари грешки. Преди бях по-дива и имах желание за повече власт над мъжа до мен, а  сега съм смирена и кротка“, споделя пред Love Style Желязкова.

Маги споделя, че не мисли да има повече деца. Мисля, че съм на възраст, в която искам да си живеем живота с Жоро и да пътуваме по света. А и нашите деца вече са големи, приятели са и се надявам да им дадем цялата си обич.
„Смятам, че съм добра и много грижовна майка“, казва тв водещата.

Маги Желязкова се разведе миналата година след близо 13 годишен брак със съпруга си – бившия борец Борислав Желязков, познат като Боби Манекена. За да опровергае връзката си с Жоро Сървайвъра, Маги бе принудена да признае, че е разделена с мъжа си, с когото винаги е казвала, че имат стабилна връзка. Въпреки раздялата Желязкова казва, че Боби е прекрасен човек.
„Ако има човек, който се е държал най-добре с мен през целия ми живот, това е той. От чувството ревност съм оперирана от много време. Боби има пълна свобода“, казва манекенката

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !