Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Валери Божинов се обясни в любов на Джизъса

отпечатай новината

28.12.2015 12:21 | Видян 2722 пъти

Валери Божинов се обясни в любов на Джизъса

Нападателят на Партизан пусна статус "V+B равно на любов". И ако се питате коя е B, не, не е тя. А той. И името му е Благой Георгиев! За да е ясно всичко на 100% Валери е публикувал и още една снимка, на която е гушнат с Благо.

Според светски наблюдатели двамата си подхождат много, въпреки че постът на бившия на Николета най-вероятно е шега, макар и доста нежна и с обратен акцент, пише хотарена. "При тази двойка е любопитно кой е мъжа и кой жената", питат се интернет потребители. Припомняме, че не за първи път около името на Валери Божинов избухва гей скандал. В тазгодишния сезон на "Биг Брадър" един от участниците Кристиян взриви ефира с признанието, че е спал с него. Това докара Валери до гняв и той се зарече да го съди.  

В сръбски медии пък излезнаха публикации, че нападателят е интимно близък с певеца Азис. Божинов си е от седмица в България, след като завърши есенния полусезон в сръбското първенство. В последните мачове на Партизан той се разигра и вкара няколко гола. Това му дава голям шанс на края на годината да финишира като голмайстор номер 1 на Сърбия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !