Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Никол Шерцингер праща целувка на Гришо

отпечатай новината

05.01.2016 14:31 | Видян 1624 пъти

Никол Шерцингер праща целувка на Гришо

Никол Шерцингер продължава да бъде до Григор Димитров на турнира в Бризбейн, Австралия. След като присъства на мача на двойки на Гришо, певицата посети и двубоя на хасковлията с Жил Симон.

Този път 37-годишната мацка бе доста по-емоционална – подскачаше при по-интересните ситуации на корта и подкрепяше своето момче. По едно време Никол не се сдържа и му изпрати въздушна целувка, която бе светкавично щракната от дебнещите я папараци. Фотосът вече обикаля със страшна сила пространството в социалните мрежи.
 По всичко личи, че бившата любовница на Люис Хамилтън носи късмет на Гришо и го вдъхновява. Димитров нямаше успех срещу Жил Симон, но сега успя най-после да го победи.

Информациите за връзка между 37-годишната певица, танцьорка, актриса и модел с 24-годишния български тенисист се появиха още през отминалата есен, но Димитров ги отрече, като заяви, че двамата просто се познават и са се виждали няколко пъти. Шерцингер за последно излизаше със световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън (Великобритания) и дори беше сгодена за него, но двамата прекратиха връзката си през февруари миналата година. Малко по-късно през лятото Димитров пък се раздели с руската тенис-звезда Мария Шарапова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !