Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Гери-Никол взема по 5000 лв. на участие

отпечатай новината

06.01.2016 09:43 | Видян 1433 пъти

Гери-Никол взема по 5000 лв. на участие

Младата поппевица Гери-Никол пропя чалга в пловдивски клуб. Това се случи на нейно участие през миналия уикенд, на което присъстваше и попфолк изпълнителят Галин.

Пръв клип в социалните мрежи качи един от присъствалите в клуба. Видеото бързо се разпространи и отново предизвика вълна от негативни коментари. Повечето от които укорителни, че и певицата е пропяла попфолк, пише България Днес. Във видеото двамата се държат за ръка и изпълняват заедно песента “С мен да вървиш”, която е от репертоара на Галин. Гери-Никол отново е облечена провокативно - с къси панталони, разкъсано боди и високи обувки.

Само преди месец втората песен на 17-годишната изпълнителка от Варна - “Момиче като мен”, донесе отново хиляди негативни коментари и критики заради дръзкото поведение и облекло в клипа. За една нощ тя се превърна в тема номер 1 в интернет пространството.

Благодарение на скандала, който създава след себе си всеки път, тя може да се похвали с много висок хонорар в сравнение с останалите си колеги в бранша. И то само след две песни. Изпълнителката взима по 5000 лева на участие, като цялата сума остава за нея, защото се продуцира сама. Зад гърба стои продуцентската къща на Криско - “Facing the sun”, която се грижи само за създаването на песните и пускането на клиповете в канала на компанията в ютюб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !