Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Жената на Бойко с палат за 1 500 000 лв.

отпечатай новината

06.01.2016 11:43 | Видян 4834 пъти

Жената на Бойко с палат за 1 500 000 лв.

 Бившата жена на Бойко Борисов - Стела е сбъднала амаериканската мечта. Дипломираната лекарка живее в уникална къща в известния като квартала на богатите Ориндж Каунти в Калифорния.

Стела и съпругът й са закупили палата на 19 май миналата годинаот една от най-реномираните брокерски къщи. Мъжът на лекарката е програмист, син на члена на ЦК на БКП Иван Абаджиев и бивш мъж на Цветелина Бориславова, от която има две дъщери.

Семейството очевидно печели добре зад океана, за да си позволи подобна къща. Палатът струва баснословните 779 000 щатски долара, което възлиза на почти 1 500 000 лева.

Той разполага с три спални и 2 бани, красив двор и прекрасна гледка. В задния двор има барбекю. Къщата разполага и със стая за тренировки.

Домът се предлагал напълно обзаведен. В хола, където е поставена камината, Стела е заменила красивия бежов мокет с червен килим, който определено внася повече уют. На кожените дивани пък най-спокойно се разполага кучето на Стела-Айра, към която тя е изключително привързана.  Бившата жена на Бойко, която съвсем скоро ще става баба все пак е пипнала интериора и е внесла частица от изискания си вкус, пише Галерия.

За баснословната сума бившата жена на Бойко се е сдобила със сградата строена през 1987г. и стопанисвана през годините само от милионери. Къщата се намира в затворен комплекс , където и пиле трудно може да прехвръкне.

Живеещите там се наслаждават на огромен басейн с олимпийски размери, 3 тенис корта, детски площадки и дори частен нощен клуб. Целият комплекс е със засадени палми и изкуствена трева, която стриктно се поддържа от екип градинари всеки ден.

Вижте снимки на палата в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !