Откраднаха кучета на Лейди Гага и...

Две от кучетата на американската певица Лейди Гага бяха...

За първи път от 50 г. цели 366 филма...

Общо 366 продукции имат шанс да получат номинация за...

Денислав ревнува Иванина от Даниела

отпечатай новината

25.11.2008 14:30 | Видян 8417 пъти | Гласували 1

Денислав ревнува Иванина от Даниела

Вчера, зрителите на Big Brother изгониха един от най- атрактивните играчи на този сезон. Филип, който влезе в шоуто под друга самоличност и успешно заблуди съквартирантите си, а и зрителите, че е бавноразвиващият се Тошко, снощи излезе от къщата  на  Big Brother завинаги. Филип изпълни съвършено тайната си мисия, да се преструва на Тошко, който е с психически отклонения, за което Big Brother го награди, като поема разноските за ин-витро оплождането на жена му Цветелина. Един от най-силните играчи в този сезон на шоуто, си тръгна снощи след оспорвано гласуване. Той получи 46% от негативните гласове на зрителите на риалити шоуто.

Веднага след излизането си, Филип беше гост Милен Цветков, където той сподели, че вече му е било омръзнало вътре, но не съжалява за нищо, даже напротив.  Той каза още, че  Big Brother  е променил живота му, като е поел разходите по  ин-витро оплождането на жена му, за което е много радостен. Той беше първият съквартирант, през този сезон, който напълно искрено каза, че съжалява за 300 хил. лв., които изпусна, като не стигна до финала на шоуто. По-късно същата вечер Филип беше на гости на Венета Райкова. В ефира на Малката сестра той се свърза със съпругата си по телефона. Съпругата на Филип-Цветелина сподели, че му има пълно доверие и не се е притеснила от явните флиртове на мъжа си с красивата Наталия. Нежната половинка на Фильо каза, че го чака да се прибере, за да почнат с процедурите по така очакваното оплождане. За вас ние ще проследим какво се случва  с Филип и Цветелина. И  дали семейството ще се сдобие с нов член.

Снощи се проведоха и поредните номинации за изгонване. Най-много негативни гласове събраха Мартин и Наталия. Мартин беше номиниран, както и миналата седмица. Като причина за това съквартирантите изтъкнаха неговите чести избухвания и досадните му забележки. Изгонването на Филип, който беше в един лагер с Наталия явно повлия на нейното номиниране. Някои от съквартирантите я смятат за много прикрита и нападателна. Но явно повечето съквартиранти се страхуват от Наталия, защото тя е един от най-силните играчи и скрит лидер.

„ Нищо не се е случило” се казва новата мисия на съквартирантите. Big Brother постави такава задача на участниците, с която да бъде тествано тяхното самообладание. През следващите няколко дни в къщата ще се случват много странни, необичайни и забавни неща. Съквартирантите не трябва да реагират на извънредните ситуации нито с разсмиване, нито с учудване или уплах. Те трябва да игнорират всичко „ненормално” случващо се в къщата.  Big Brother   ще прости пет грешки от страна на участниците, а ако някой съквартирант първо се стъписа от някое явление, но бързо се окопити, поправи се и възстанови самообладанието си, Big Brother е склонен да анулира грешката. Съквартирантите имат право да обсъждат странните ситуации и неща, когато са сигурни, че са отминали.

След горещите сцени между Иванина, Даниела и Денислав в джакузито, любовните страсти се завихрят с още по-голяма сила.  Даниела, която пред очите на Денислав в джакузито, целуваше цялата Иванина стана повод и за първия семеен скандал в къщата. Денислав, който беше инициатор на някои от горещите моменти между Даниела и Иванина по–късно същата вечер призна, че интимното отношение между неговата изгора и лесбийката му е неприятно. Той сподели на Ив, че е разочарован от нея, защото интимничи с  Даниела и й позволява да я ближе по краката, и не само. Дори нарече красавицата ”лесбийка такава”.  Иванина се опита да обясни на Денислав, че отношенията между нея и Манол са специални, че тя обича Даниела като приятелка и не се чувства по никакъв начин привлечена към нея, но не иска да я наранява. Иванина смята, че Даниела е най-верният й приятел в къщата и не може да я отбягва, дори това да дразни Денислав. Спорът се разгорещи и двамата красавци стигнаха дори до ръкопашни схватки. Иванина раздаде няколко шамарчета на момчето с аполонска физика и го замерваше с всякакви неща попаднали й под ръка. Денислав се вбеси и разкъса розовата блузка на русата хубавица. Скандалът приключи, като Иванина успя на умилостиви възлюбения си с прегръдки и целувки в леглото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !