Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана заминава за Дубай с новата си любов

отпечатай новината

08.01.2016 14:41 | Видян 3375 пъти

Ивана заминава за Дубай с новата си любов

Желанието на Ивана новата година да й донесе нова любов се сбъдна, похвали се самата певица. След дълги години, в които сърцето й бе самотно, любимката на народа най-накрая може да заяви, че се чувства щастлива и обича споделено.

„Разбира се, че е имало моменти, в които съм се чувствала обичана, но винаги ме е глождело съмнението – този човек е с мен, заради самата мен или е с мен, заради Ивана?! Не съм си и помисляла за финансовите измерения на връзките си, тъй като винаги съм била водещата и по-печеливша фигура”, обобщава изпълнителката.

За новата любов в живота си обаче Ивана се чувства достатъчно сигурна, за да може поне малко да загатне около личността на мъжа до нея. Щастливецът до брюнетката е пловдивчанин, развиващ бизнес с хотели по Черноморието. И той като певицата има един брак зад гърба си и двама сина, споделя Всеки ден. Ивана не иска да споделя възрастта на партньора си, но открехва, че е с няколко лета по-голям от нея.

Очевидно обаче отношенията между певицата и бизнесмена са достатъчно сериозни, тъй като хора от обкръжението на звездата споделят, че тя и любимият й са планували да прекарат заедно рождения й ден на 31 януари в Дубай. Тогава гранд дамата на българския фолк ще чукне 46 година и за първи път от 3 петилетки насам тя се е зарекла, че на празника си няма да работи, а ще вдига наздравици за дълъг живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !