Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Болестите, които застигнаха звездите през 2015 година

отпечатай новината

11.01.2016 10:55 | Видян 1919 пъти

Болестите, които застигнаха звездите през 2015 година

През 2015 година не една знаменитост се изправи пред сериозен здравословен проблем. Чарли Шийн призна, че е ХИВ позитивен, а Анджелина Джоли се подложи на операция по отстраняване на яйчниците и фалопиевите тръби заради повишена генетична предразположеност към рака.

Припомнете си кои са звездните дами, които се сблъскаха с големи здравословни препятствия през 2015 година. И научете уроците, които ни предадоха, благодарение на силната си воля и неистовото желание за живот.

Аврил Лавин
Тя намекна неведнъж за влошеното си здравословно състояние чрез постове в Twitter, но окончателно поп дивата призна за своята болест през април пред списание People. Тогава тя сподели, че сблъсъкът с Лаймската болест ѝ е създал огромни трудности с храненето. "Когато отидохме на басейн по случай 30-годишният ми рожден ден, трябваше да си тръгна по-рано, за да си почина. Приятелите ми ме питаха какво не е наред, но аз не знаех”.

Месеци след описаното от звездата събитие, най-сетне ѝ е поставена страшната диагноза, резултат от инфекция, причинена от кърлеж. С открития си разказ за проблема, през който преминава, Аврил повдига въпроса за важността на взимането на предпазни мерки, като използването на спрей срещу насекоми, а освен това предизвика обществото да се запознае по-подробно със същността на Лаймската болест.

Страшната диагноза "туберколоза" и мъчителната химиотерапия, с които Селена Гомес се бори през 2014 година,бяха тайна за всички, докато тя не ги пребори окончателно.  Признанието на звездата дойде през 2015 година като повдигна завесата на личната ѝ битка и показа волята и силата на духа ѝ да се справи окончателно с болестта.

Половинката на Владимир Кличко-Хейдън Пенетиер страдаше от тежка следродилна депресия след раждането на дъщеричката си Кая-Евдокия в края на 2014 година., която я доведе до безпомощно състояние и и се наложи да постъпи в клиника, за да лекува депресията.

Тайра Банкс и Криси Тейгън пък се подложиха на изтощителни и мъчителни ин витро процедури през 2015 година, след акто двете дами срещнаха трудности със забременяването.
При Криси процедурите и усилията ѝ се увенчаха с успех, тъй като съвсем наскоро тя обяви, че заедно със съпруга си Джон Леджънд очакват първото си дете.

Вижте снимки в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !