Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Вики от Мастило: Вече ми предложиха брак

отпечатай новината

11.01.2016 14:58 | Видян 8233 пъти

Вики от Мастило: Вече ми предложиха брак

Ужасяваща история от миналото си разказа пред Нова ТВ и предаването „Събуди се“ певицата Виктория Терзийска от Мастило. Тя очаква първото си дете. То ще е момиченце и вече й е избрано име – Маргарита. Терминът е на 3 май, когато е родена и самата певица. Бащата на детето й – Петър, вече е предложил брак на певицата. Тя разказа, че се е влюбила постепенно в него и първоначално не е очаквала сериозни намерения от негова страна.

Какво се промени в теб?

Животът не ми даде много леки уроци, напротив трябваше да мина по доста трънлив път, защото и в семейството ми и в живота ми имаше толкова много драми, които аз трябваше да осъзная, да приживея, за да мога да продължа. За съжаление в живота всички ние си слагаме толкова маски, много играем. Дори човек, като мен, който е доста първичен и естествен, аз ненавиждам несправедливостта и измислените неща, но често се улавям, че трябва да играя роли, които не са моите.

Какви роли си играла?

Какви ли не. Ти си променяш гласа, дори начина на говорене.

Кога ще се появи детето на бял свят?

Ще се появи на 3 май, когато е и моята рожденна дата и съм се родила преди 36 години. Аз обаче не искам да я раждам на моята дата. Това е съвпадение на енергии и затова искам тя да си има нейна дата, а аз моя. Казвам „тя“, защото ще е момиче. Бяхме в Банско с майка ми и моят приятел Петър, когато научих новината, че съм бременна. Влязох в една аптека и си купих тест. Първо не повярвах и на другия ден си взех още един тест. Бях ужасно щастлива, защото това го чакам от много дълго време. Истината е, че, бебето толкова непланирано и приятно ме изненада. Поне два месеца ми трябваше да осъзная, че в мен има нов живот. И приятелят ми бе много щастлив.

Твоят приятел Петър добро момче ли е?

Той е един изключително интересен човек, защото е с 8 години по-голям от мен и е много интелигентен мъж и обожава жените. Той знае как да живее и е бохем. Поканиме на една вечеря през април миналата година, никога няма да забравя. Преди това една наша позната ни запозна по негова инициатива. Той продължи да ме търси, беше изключително сериозен в намеренията си към мен. В началото си мислех, че всичко е просто едно забавление и на двамата ни се случва. Той е един човек, с когото мога да разговарям, да се забавлявам, да ми е хубаво. Не беше любов от пръв поглед. Аз го опознах малко по малко. Влюбих се, тъй като видях пред себе си един страхотен мъж.

Романтичен ли е ?

Много, той  е зодия Везни. Непрекъснато ми подарява цветя.

Обсъждате ли темата за брак?

Той ми направи предложение вече на остров Капри това лято. Бяхме в един ресторант и както си вървяхме по улицата беше решил, че точно тази вечер на еди кой си залез ще ми предложи и ме попита. Аз бях в шок, аз казах, че малко трябва да изчака. Сега смятам, че съм му дала достатъчно знаци, за да ме попита втори път /смее се/.

Ще му кажеш ли „да“?

Сто процента.  Смятам, че съм си намерила човека до мен.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !